Srce
Srce

Srce

Pošalji ovo srce osobama koje ne bi volio izgubiti, uključujući i mene. Pokušaj doći do magičnog broja 12. Nije lako!
Moraš biti bolji više nego što je potrebno, jer svi koje sretneš na svom putu vode neku bitku. Pazi na riječi, mogu ti odsjeći jezik.
Ako hoćeš da ti se snovi ostvare, ne smiješ spavati.
Od svega što nosiš, tvoj izraz je najvažniji.
Radost u životu zavisi od kvalitete tvojih misli.
Najteži teret koji možeš ponijeti je ozlojeđenost.
Ono što uvijek možeš dati, ali i zadržati …riječ.
Najgora laž je ona koju pričaš samom sebi. Ako ti nedostaje hrabrost da počneš… već si završio. Ono što ne možeš vratiti je izgubljeno vrijeme.
Ideje ne djeluju ukoliko u njih ne vjeruješ!!. Tvoj um je kao padobran… Radi samo kad ga otvoriš…
Trčanje za srećom je trka koja traje cijeli život!!! Nikad nije prekasno da budeš ono što bi htio.
Život je suviše kratak da bi se budio sa žaljenjem… … Zato, Voli osobe koje lijepo postupaju s tobom. Zaboravi one koje to ne rade.
Sve se događa s razlogom. Ako ti daju drugu šansu, prihvati je s obje ruke. Ako ti se život mijenja, pusti da se mijenja. Niko nije rekao da je život lak, samo su nam obećali da ga vrijedi živjeti.
Prijatelji su kao baloni. Ako si ih pustio da odu, možda se više ne vrate. Ponekad toliko brinemo o svojim životima i problemima pa i ne obraćamo pozornost da ih lagano puštamo da odu. Raspravljamo tko je u pravu i zaboravljamo ono najbolje što treba napraviti. Prave prijatelje vidimo kad je već prekasno…
Neću da mi se to dogodi, pa te zato hoću vezati za moje srce da te nikad ne izgubim!
Pošalji ovo svim svojim vjernim prijateljima, uključujući i mene i vidjet ćeš koliko će ti se srca vratiti. Pošalji i balonima za koje misliš da su već odletjeli, bar će te iznenaditi! Pošalji svim osobama koje voliš, koje te vole i koje su ostavile pozitivan trag u tvom srcu.